Valg til menighedsrådet 2020

9. juni kl. 19.00 i Sognehuset. I 2020 skal der være valg til menighedsrådene, og det er første gang, at den nye valgform finder anvendelse. Til menighedsrådsvalget vælges nye menighedsrådsmedlemmer til en periode på fire år.

I 2020 skal menighedsrådene – som noget nyt – vælges på en valgforsamling, hvor kandidater opstilles og vælges. Forud for valgforsamlingen afholder menighedsrådene orienteringsmøder. 

Møderne er offentlige, og alle er velkomne. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad menighedsrådene laver her i sognene på Nordmors, hvilke aktiviteter, de arrangerer, og hvordan du kan stille op til menighedsrådsvalget, er du velkommen til at møde op til de orienteringsmøder, der afholdes i maj. 

På disse møder vil menighedsrådene fortælle om, hvad de har lavet i de forløbne fire år. Derudover vil du høre om menighedsrådenes kommende opgaver, hvor mange kandidater, der skal vælges til menighedsrådene samt datoer og regler for valgforsamlingen, hvor de nye menighedsråd skal vælges.

Valgforsamling, 15. september 

Ved at møde op til valgforsamling, som foregår 15. september, er du med til at vælge retningen for kirkernes arbejde i de to sogne. Det er du ved at være med til at vælge, hvem blandt de opstillede kandidater, der skal sidde i menighedsrådet eller ved selv at stille op som kandidat. 
På valgforsamlingen præsenteres kandidaterne, og efterfølgende er der mulighed for debat. Valget af menighedsrådene foregår ved skriftlig afstemning mellem kandidaterne, og resultatet heraf afgør, hvem der er valgt til menighedsrådene. De valgte menighedsråd tiltræder første søndag i advent, den 29. november, 2020. 

Grundet covid-19 er orienteringsmøder 12. og 14. maj 2020 aflyst.

Møderne flyttes til 9. og 10. juni 2020

Møderne foregår i Sognehuset, Sejersvej 54, Sejerslev. Menighedsrådene fortæller/orienterer og svarer på spørgsmål. Undervejs bydes på kaffe og lidt sødt.  

Tirsdag 9. juni kl. 19.00 · Sejerslev menighedsråd

Onsdag 10. juni kl. 19.00 · Ejerslev-Jørsby menighedsråd